Winkelwagen

MOZAIEK

 | 

Mozaiek Voegmiddel


Eurocol Voegmiddel 2,5kg

Eurocol Voegmiddel    2,5kgeuro 7.50
Aantal  Hobby Time transparant voegmiddel en mozaieklijm 62450500 100ml

Hobby Time transparant voegmiddel en mozaieklijm 62450500    100mlEen transparant voegmiddel dat direct vanuit de fles kan worden verwerkt.Smeer het gelijkmatig tussen het mozaiekwerk. Het droogt en wordt hard binnen 2 a 3 uur en blijft zo transparant als glas. Dit product bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en kan daarom ook door kinderen vanaf 4 jaar gebruikt worden (uiteraard onder toezicht van een volwassene)

Ook te gebruiken als mozaieklijm voor o.a. glasmozaiek. 


euro 5.75Aantal  Voegenvernis

Voegenvernis "Fugenfinish" Artidee art. 70-002    100mlHet mozaiek word met Mosaik-Fugenfinish verzegelt, wat vooral bij gebruiksartikelen zoals een dienblad of tafel aan te bevelen is. Mosaik-Fugenfinish is een impregneermiddel op siliconen basis. Deze dringt in de voeg en zorgt voor een transparante onzichtbare beschermlaag. Hierdoor is uw werk beschermt tegen vuil en vocht. Uw werk wordt hier ook weerbestendig door. 
Het kan uiteraard niet voorkomen dat geglazuurde tegels door vorst kapot vriezen, haal dus werkstukken van geglazuurde tegels 's winters binnen.


euro 5.95Aantal